Superr Girll


Family
Thursday, 13 September 2012 | 23:46 | 0 Words


Dah lama tak jenguk blog beruk aku ni,link blog aku dah tukar harap maklum.Nak search yg lama confirm la tak dapat dapat.Jadi,dah bosan jom tengok entry aku pasal one small?big? family aku :D

First,


Nin diaa,abah.

Second,


Ni emak.

Third


Aku hanya ada satu kakak.Yes Syaza.Firts son.

Fourth,


Aku,saja ambil gambar yang buruk buruk hahaha.
I'm the second son.

Fifth,


Adik aku,ni time dia kurus tahun 1325678129 hahaha.
sekarang dah besau macam badak air 0,0
Muhammad Syafi Amzar.

And last,


Ni pun gambar lama ja.Sekarang dah besau dan kuat mengada.
Syafa Syazwina.

Small family jekan?BAHAHAHA <3

THE END

P/S=Tak pergi sekolah harini.Jamuan raya?TOLAK TEPI!

-Past- | -New-