Superr Girll


WHATTTTT
Saturday, 11 August 2012 | 02:49 | 0 Words



Helloooo. Lama aku tak buat entry :D
No mood No time . And aku bajett. haha.
Seriously bila puasa aku tak berapa nak larat lah kannn.
Once aku benci budak niiii. Guna liquid paper aku time aku takdak
and tak minta kebenaran. Time aku guna, hahhhh dah nak habis pun.
Ya Allah rasa nak tenyehhh ja muka dia time tu.

Tapi aku sabaq jala. Wohhaaa lama tak chat dengan Umi and Aiman.
Kawan gilaa aku.Online laa woii.

Mak Abahh! Lagi seminggu lagi nak raya. Tak sabaqnyaaa.
Haish dikya ni, sabaq skit -.-
Time puasa ni pahala berganda :) Betulkan?
Aku dapat baju kurung 3 pasang. HAHAHA! Thanks makkk.

Banyak sangat mak beli. Dikya ni bukan kaki pakai bju kurung *_*
Lain lah kakak yg berasrama penuh dan akan memakai baju kurung ketika prep dia tuuu.

 
Tumblr_m86u0am7et1rpmcfqo1_500_large
First,baju kurung mak beli warna kelabu untuk raya pertama,
Pink untuk raya kedua, dan putih untuk raya ketiga.
Nak lagi satuuuu. Nak jubahhh warna hitam.

Jubah hitam + tudung 2 lapis warna hitam.
Confirm org ingat aku Anak orang arab yg sesat jalan.
Time tu aku bajet comel. haha. 
OK Lah byeee. Aku tktau nk buat entry pasai apa dah =.=
Tumblr_m0ck5rjolp1qbteqxo1_500_large

P/s: Hyee Harry Potter ^^



-Past- | -New-