Superr Girll


Sorry :/
Wednesday, 18 July 2012 | 06:30 | 0 Words





Bila PJ ja, budak nama Syadiya tak habis habis main futsal, bila futsal ja tak habis2
dengan Syadiya. Eh btul tak? -.- Tadi masa dekat sekolah PJ, aku pulak ada perjumpaan pngawas smpai pukul 6. Dalam hati aku dh kata "Weyhhh cptla skit habis perjumpaan,
aku nak main futsall!!"

Ketagih sngt aku ni -..- Keja nak sepak bola ja. Tengah tengah dh habis perjumpaan tu
aku cpt2 lari pergi padang,aku nampak ramai dh kawan2 aku yg main futsal,
aku ckp dkt cikgu, "Cikgu saya nak main!" cikgu ckp "Dah cukup org, knpa kamu lmbt?"
MUKA CIKGU BENGIS =.= tiba tiba depa kata cukup aku boleh main.
aku dh sengeh :D Then, dh penat and penat sngt aku rehat satt, aku main 20 minit ja.


Ha nmpk dak muka ataih ni? Lpas aku main futsal, aku main FRISBEE.
Benda ni mai teqebang teqebang. Aku main dengan Nurin, Alia and Umi.
Hee aku first time main, jadi melelong skit lah jwbnya. Tengah syok nak shoot Frisbee
bg dkt Alia, tiba2 TOINNGG! PAPP!BOMM (rekaan) benda tu kena tang kpala
depa yg dok tepi2 tu yang hanya smbang kosong sebab tak main. Depa? siapakah?
HAYATI, yaa kena kpla kwan aku -..- haha sorry arr weyh.

Hayati dgn rasa yg tak puas hati trus ligan aku. Malangnya aku kna jugak dgn dia.
-..- mood ahh. haha dak pun! Aku pun main main and main lh lg. Sampai satu part,
kena lgi dkt tang kpala dpa yg dok tepi2 tu yg hnya smbang kosong sbb tak main. DEPA?
SIAPAKAH? haha ayt sama -..- kena AZWANI NATRAH MARIMAR SI SUPER CUTE -..-
weyhh sorry lagi skali. Aku pun lari laa sbb takut dia ligan aku. dkt FRISBEE tu pun aku nmpk
dia gatai pergi ltak RUMPUT KERING nk bling dkt aku bg aku jd kotoq. Aku lari lah,
takkan nk jd patung dkt situ bg hg bling dkt aku.

Lpas dh habis main and nk blik dh, cikgu suruh berkumpul utk scraching.
Time tu aku mintak maap dgn Azwani."Wani sorry lah, aku tak sngja"
OK dia masih bebaiii dgn aku smpai skarang -..- hehe. Maap ssngt :'(
Nanti aku buat lgi. :D ehh joking ja.
Sorry_205243801_large
Nah seketul. Manusia ada salah kan? Ngekkk :p haha. K lah bye.
Assalamualaikum :D

P/S: Yeah dapat nombor dia :D

-Past- | -New-