Superr Girll


Shopping
Sunday, 22 July 2012 | 07:28 | 0 Words



Hui, Hai, Hei, Hoi.
Tadi aku pergi hantaq Kakak aku balik asrama dekat kedah.
Jadi singgah dekat ANEKA untuk beli kasut raya. Pewhhh aku lah org yg pling
Seronok mcm kmbing terlepaih dri kandang :3

Aku dapat kasut "bunga bunga gedik' ni :D
plihan aku. Dahh diammm! Kalau tak suka. :D

Perati baju aku ja, jgn tgk belakang tu :3
Ohh dapat baju SUPERMAN <3 Thanks mak :D

Got a new cute beg. Ni aku beli guna duit sndri, yang mak bgi.
OK mengarut -.-

Kasut warna pink ni bukan hak mutlak aku :3
Ni hak milik Syaza Nadhirah. Kakak aku.
Simple kan kasut dia ni? And aku tktau nk kata paaa.

Ni pulak kasut cik Ami spupu aku :3 OK aku menunjuk :p
Hahaha. Kisah? Lalala. Aku happy sebab shopping banyak td.


And the last, gambar 
Daniel Radcliffe ❤ Aku suka hang. :D

P/s:ADOIIII selsema dah mai. :'(

-Past- | -New-