Superr Girll


Kucing!
Tuesday, 26 June 2012 | 06:30 | 0 Words



Kucing tu haiwan kesayangan Nabi Muhammad SAW.
Aku pun syg kucing, tapi aku mintak maap naa, aku takut sangat
dgn haiwan ksyngan nabi ni.Mungkin sbb kuku dia yg tajam?
Bulu dia yg bnyk? Oh aku tk tau.

Suatu hari yg sngt indah!Pikah calling calling aku hari isnin,

Pikah:Hello salamSyadiya, hg ada rumah? Mai rmah aku, ada kucing mati ni.
Aku:Hello wsalam, ada ja, apa? kucing? Knapa hg suruh aku pulak?
Pikah:Aku takut kucing, tadi ni mak aku terlanggaq dkt tempat parking keta.
Aku:Hg tkut aku double triple,malass arr

Pikah:Tlong laa syadiya..

Okey aku pegi jugak rumah dia demi kwn aku ni, sbb dia skit mata teruk,
Hari tu pun dia amik MC, smpai 3 hari... Nsib baik rmh aku dgn rmh Pikah dkt.

Smpai ja aku dkt situ, nah! amek seketul! anak kucing mati.. kesian..
dah la comey, wrna putih ekoq koko!Alololo.

Aku:Wei pikah cptlaaa, hg dok buat apa lg, bila nk angkt kucing ni?
Pikah: Jom jom angkat skarang.


Aku tunjuk pandai ja lebeh, wktu aku angkt kucing tu nk ltk kt plastik,
OH!!Dah keras kajong dh dia punya ekoq... aku kan takut, jadi aku lari
lintang pukang masuk rumah Pikah. Yg Pikah bkn tolong pun, tngk aku buat
ja lebeh! Bebai oiii.Waktu aku angkat tu, mata kucing tu dah terkeluaq sblah.
sadisnyaa dia :'(

And the end... aku dgn Pikah tk angkt pun, jam pun dh pukoi 1130, aku nk balik dh
wktutu and aku nk pergi skolah. Takziah utk kucing secomel itu.

Walaupun aku takut dengan kucing, tapi aku masih sygkan dia


P/s: It's hard to me to forget U

-Past- | -New-