Superr Girll


Homework.
Thursday, 28 June 2012 | 17:08 | 0 Words


Rama rama, akan duduk di atas bahu kita jika kita sedang termenung.
Rama rama tidak akan berdiam diri jika kita mengejarnya ^^
425248_341067395929205_113598178_n_large
Pagi yg sungguh nyaman, aku tk siap lagi homework!
I'm stress now. AG pun tk siap, BM pun tk siap, jem otak aku.
This Friday, pegi skolah pukul 2, agak2 aku siap tk? MOHON SIAP!
BI pun tk siap lg, nsib baik bkn hari Jumaat, kalau tk mmg aku kna
basuh dgn Teacher Intan. Teringat time hari rabu haritu, aku kna
tarik telinga dgn ustazah Muslinah, hehe.. aku tk siap sikit ja pun,
aku tertinggal no 10, 11. Sakit tk terkata, rasa mcm telinga aku hampir2
nk berdarah.Aku mmg tk bijak utk menipu mcm hmpa yg tk siap, muehehe <3
aku kn jujoq sjujoq jujoq nya. Tapi menyesal aku bg tau
yg aku tk siap.First time aku tk siap tu, slalunya aku dpt button LIKE 
jaa dri ustazah. Nsib lah kan. Stress wot! K lah bubye :)

p/s: How to be brave, how the can I love when I afraid to fall. </3

-Past- | -New-