Superr Girll


anybody know what is love?
Saturday, 23 June 2012 | 23:56 | 0 Words

182197_200106000015780_100000491440041_775058_6300980_n_large
CINTA itu LOVE, LOVE is CINTA, yet?
Harini entry ni dpt dari ACHA thanks a lot :)
Start drjh 3 aku dh mula couple.Bukan aku yg nk kt hampa
2 org kan? Hampa yg nk dkt aku, wahaha perasan! Tapi itulah
HAKIKAT.First masa awal2 tu, aku couple dgn budak ni nama dia
Oh I call him AF dia kelas sama aku,! Yeah dia tak awesome pun, bukan brcinta btul2.
Pastu tngh aku sweet couple dgn dia tu, dtg seorang budk lelaki skelas dgn aku jugak,
aku panggil dia, AN! Hahaha aku lebih suka dia kut masa tu, jadi aku putuskan
AF, dan couple dgn AN, maybe wktutu AN lebih hnsem. Tapi skrang tak dah :P
Sekarang aku dgn dia kawan biasa ja bla bla bla. LOVE become COUPLE.
Hang suka aku? Aku suka hang, mcm mana nk ckp woi? Tak malu kah anda?
Erghhh -_-, BEND to the DUL, kalau ckp mesti memalukan kan kan?
Tambah lagi bila SEKELAS.Muahaha lagi malu lah jawabnya, tapi
bgus latu kalau dh bgtau, sng crita.K lah bla bla bla aku tatau nk tulis apa.
BAI2! :)

P/S:


Lelaki tinggi dengan perempuan pendek nampak sweet couple.



-Past- | -New-