Superr Girll


inject time!
Friday, 30 March 2012 | 07:34 | 0 Words




Hellu! hmpa sehat??aq sehat! hary rabu haritu, aq inject! wuhuu, adoiaii!! x skit langsung :Ptolonglaa! jgn mngada nk ckp skit, Nurse tu kn dh ckp, 'BUDAK DRJH 1 PUN X NGIS,' soo, kita kna kuat, wlaupun pda hakikatnya, msa aq drjh 1 aq ngis sbb kna inject, ngis manja ja tu! :D welll!! wktu dy nk inject, dia ckp nama aq sedap, wuhuuu terharu! :D n than nurse baek tu cucuk laaaa dkt tngn, sriusly! x trasa, bila dh habis dia cucuk, aq mseh dok lg kt krusi, aq bleh plak tnya, dh siap ka??? nurse tu kata ya laaa, sooo pa lgik glak nk mmpos arr, bila dh lwak kan, x pikiaq pulak aq psai skit! rsa mcm dpt kuasa kowt! :D kebass! beb, i like,so dh siap aq dok kat krusi, herh! boring, so x dan 5 mnit aq get out, n than lalu kt surau, ustazah tahan, suruh smbhyng, nseb baik aq dh berwuduk, rsa x slsa plak kat lengan, dgn mngadanyaaa, aq buang kapas tu, x dan 10 minit syadiya oi!!! n than, terdengar ssorang kata aq TANGAN BESI, helluw! hg ingt aq pa?? aq mnusia jugak lha mkcik oiiiyyy, hg tu yg mngada kata skit! kan kan kan?? k whatever! yg pnting im not ironman, coopp ironwoman! k bai,

tolonglah! aq x mcm ni, kalaw nk inject, :P

p/s:hilangkan marah dgn sbut, 1,2,3,4,5,6,huh! lega!

-Past- | -New-